Chicago

Ervaar je knopen in je lijf, stress, ademhalingsproblemen of slaapproblemen? Heb je een (sport)blessure of specifieke klachten die niet kunnen worden opgelost met een klassieke massage? Dan is deze deep tissue massage wat je nodig hebt.

Wat ervaar je

Lichamelijke ontspanning 10%
Mentale ontspanning 30%
Verlicht klachten 90%

De massage

Tijdens deze massage wordt veel druk uitgeoefend waardoor diepe knopen en blokkades kunnen worden opgeheven. Door de stevige druk ontstaat een betere doorbloeding en worden afvalstoffen afgevoerd. Dit is zeker niet altijd prettig, maar zorgt op de lange termijn gegarandeerd voor het gewenste resultaat.

Sommige grepen van deze massage lijken op de grepen van de klassieke ontspanningsmassage/Zweedse massage, maar ze zijn langzamer en er wordt meer druk uitgeoefend op probleemgebieden. De masseur kan hierbij ellebogen, onderarmen, vingers en knokkels gebruiken om diepe verklevingen te behandelen. Deze verklevingen kunnen pijn en ontstekingen veroorzaken en kunnen bovendien zorgen voor belemmering tijdens het bewegen met als gevolg van een stijve nek, rugpijn, stramme benen of pijnlijke schouders.

Door het gebruik van onze eigen olie is deze massage heel effectief voor de diverse problemen.

Duur en prijs

Deze massage is te boeken voor 60 minuten, 75 minuten of 90 minuten.
Prijs: € 95,- / € 115,- / € 135,-