Giftcard

Oikoa giftcard cadeauverpakking

Zoek je een origineel en geliefd cadeau? Met een giftcard van Oikoa geef je een onvergetelijke belevenis. Een perfect cadeau voor een verjaardag, jubileum, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid.

De Oikoa giftcard is inzetbaar voor alle massages die we aanbieden. Je kiest zelf de waarde, dit is mogelijk vanaf € 20,-. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de giftcard bij het geven meteen een cadeautje is in onze speciale verpakking en met een persoonlijk kaartje erbij.

Je kan bij ons binnen lopen om een giftcard op te halen of deze via onderstaand formulier bestellen, dan zorgen we ervoor dat deze in onze boetiek klaar staat.

Giftcard aanvragen
Voor het aanvragen en ophalen van een Oikoa giftcard kun je bijgaand formulier invullen. We zorgen er dan voor dat de giftcard voor je klaar staat op de gewenste datum. Betaling kan bij ons in de boetiek per pin.

Persoonlijke boodschap
Heb je een speciale boodschap voor de ontvanger? Als je de naam en je persoonlijke boodschap invult, doen we er namens jou een kaartje bij.

Giftcard bezorgen
Woon je buiten Zwolle? Het is mogelijk om de giftcard per aangetekende post te versturen (€9,50 verzendkosten). De betaling gaat dan per factuur. Hiervoor ontvangen we graag je naam, adres, telefoon en e-mail. In overleg kunnen we de giftcard binnen Zwolle ook voor je bezorgen.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.
038-7920125
Info@oikoa.nl