Massages

Oikoa biedt een gevarieerd en ruim aanbod aan massages.
Laad weer helemaal op tijdens een heerlijke ontspanningsmassage, ga voor een triggerpointmassage bij specifieke klachten of geniet tijdens een eventuele zwangerschap van een massage op onze speciale massagebank. Deze bank is zo vormgegeven dat je tijdens de massage ontspannen op je buik kunt liggen. Ook de Oriëntaalse massage is niet weg te denken in ons aanbod. Deze massage is speciaal voor Oikoa ontwikkeld en gebaseerd op de authentieke Thaise massagetechnieken.

Heb je moeite met kiezen?
We adviseren je graag. Voorafgaande aan de massage spreken we jouw persoonlijke wensen en voorkeuren met je door. Zo ben je verzekerd van een massage dat past bij jou.

Ontspannings massages

Ontspannings massages

Duo massages (2 persoons massage)

Duo massages (2 persoons massage)

Zwangerschaps massage

Zwangerschaps massage

Sportmassages

Sportmassages

Krachtige massages

Krachtige massages

Wil je een heerlijke massage cadeau geven?

Bestel onze giftcard hier of neem contact met ons op.

Bekijk al onze massages

Stockholm

Ontspanningsmassage

Neem af en toe tijd voor jezelf! Deze ontspanningsmassage is dé perfecte manier om even op te laden.

meer info

Bangkok

Oosterse ontspanningsmassage

East meets West. Deze moderne ontspanningsmassage wordt gecombineerd met authentieke Oosterse massagetechnieken.

meer info

Chicago

Deep tissue massage

Ervaar je stress, heb je last van spierknopen of wil je gewoon graag stevig gemasseerd worden? Dan kan deze deep tissue massage een uitkomst bieden! Deze massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen.

meer info

Berlijn

Triggerpoint massage

Wil je van specifieke pijn af? Dan is de triggerpoint massage een goede keuze. Deze massage is een goed middel voor nek-, schouder-, hoofd- en rugpijn.

meer info

Athene

Sportmassage

De perfecte voorbereiding op sportwedstrijden en evenementen is onze sportmassage. Daarnaast is deze massage ook erg geschikt als cooling-down na een intensieve training of wedstrijd.

meer info

Reykjavik

Hot stone massage

Geniet van totale ontspanning tijdens deze hot stone massage. De massage met warme stenen zorgt voor het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Het heeft daarnaast een goede uitwerking op je bloedsomloop.

meer info

Kaapstad

Zwangerschapsmassage

Ervaar het ontspannen gevoel van weer even op je buik kunnen liggen op onze speciale massagetafel. Ook geschikt om je zwangerschapsklachten te verlichten.

Een zwangerschapsmassage is pas mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap. 

meer info

Rio de Janeiro

Bindweefselmassage

Deze bindweefselmassage is hét perfecte middel voor een stralende en strakke huid.

meer info

Istanbul

Duo massage

Quality time voor twee! Maak zelf een keuze uit het aanbod massages maar ontspan met z’n tweeën.

meer info

Massage Zwolle

Ervaar de diepgaande ontspanning van een massage in Zwolle bij massageboetiek Oikoa. Onze boetiek biedt een oase van rust waar jij jezelf kunt onderdompelen in verschillende massagetechnieken, afgestemd op jouw behoeften. Met een focus op het creëren van een serene omgeving voorzien we in behandelingen die niet alleen fysieke spanning verlichten, maar ook een gevoel van diepe kalmte en herstel brengen.

Massagesalon Zwolle

Oikoa is niet zomaar een massagesalon in Zwolle; het is een plek waar zorgzame handen de kunst van massage beoefenen. Laat je leiden naar een staat van innerlijke balans en hernieuwde vitaliteit met onze diverse behandelingen. Met aandacht voor detail creëren we een sfeer van luxe en ontspanning, zodat jouw massage-ervaring een moment van pure verjonging wordt.

Masseur Zwolle

Onze ervaren masseurs in Zwolle zijn toegewijd aan jouw welzijn. Met expertise en zorg bieden ze massages die niet alleen het lichaam ontspannen maar ook de geest kalmeren, voor een holistische benadering van welzijn. Hun vaardigheden en kennis in verschillende massagetechnieken zorgen ervoor dat jouw behandeling bij Oikoa een op maat gemaakte ervaring is, gericht op het vervullen van jouw specifieke behoeften.

Boek nu jouw massage bij Oikoa Zwolle

Klaar om te genieten van de weldaad van massage? Boek nu jouw moment van ontspanning bij Oikoa in Zwolle. Ontdek de helende kracht van massages op maat, afgestemd op jouw behoeften en geniet van een vernieuwde balans tussen lichaam en geest. Jouw welzijn begint hier. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw zintuigen verwennen met een verjongende massage-ervaring.