Ontspanning1

Neem af en toe tijd voor jezelf! Ben je druk met je werk of gezin?
Deze massage biedt totale ontspanning. Ook bij schouder- en nekklachten, stijve spieren, artrose of stress is deze ontspanningsmassage een perfecte manier om even op te laden.

Deze massage is te boeken voor:

60 minuten: €87,5

75 minuten: €102,5

90 minuten: €117,5

Wat houdt deze massage in?

Het is heel belangrijk om goed voor je lijf te zorgen. Hier komt ook steeds meer aandacht voor. Investeren in het onderhoud van je lichaam en tijd maken voor jezelf is al veel mensen niet meer vreemd. Terug naar de basis, meer balans en rust vinden in je leven en ruimte maken voor ontspanning en plezier.

Deze massage is gericht op ontspanning en bloedcirculatie. Door de zachte strijkbewegingen en het losmaken van de spieren worden afvalstoffen afgevoerd en komt je lichaam tot rust. Onze masseur overlegt met jou over de gewenste druk en eventuele klachten, waardoor de massage altijd op maat aansluit bij wat jij nodig hebt. Voor een optimaal effect gebruiken wij onze eigen massageolie die je huid verzorgt en hydrateert.

Boek de klassieker onder de massages om de wereld even buiten te laten en helemaal ontspannen weer naar buiten te lopen!

Wat ervaar je?

Lichamelijke ontspanning 100%
Mentale ontspanning 100%
Klachtenverlichting 40%