Over Oikoa

Het ontstaan

 

Oikoa is ontstaan vanuit de wens om een beleving te creëren die er in Zwolle nog niet is. Vanuit eigen ervaring weten we dat een goede massage in de juiste omgeving en in een prettige sfeer heel veel goeds kan doen voor je persoonlijke welzijn. Ontspannen in een omgeving waarin jij centraal staat en alles tot in de details klopt. Het geeft je het gevoel dat je echt even de drukte achter je kunt laten en tijd voor jezelf kunt nemen. Dit doen we vaak veel te weinig, maar gun jezelf dat moment. Je komt met nieuwe energie weer buiten. Wat een luxe gevoel om dat te ervaren!

Het concept

 

De basis voor ons interieur is de Finse natuur, waar de bossen zo uitgestrekt zijn dat je erin kunt verdwijnen. Even ontsnappen aan de hectiek van de dag.
Stap bij Oikoa binnen en ervaar zelf dit gevoel. Het gebruik van mooie ronde vormen en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat je meteen tot rust komt. Hoe verder je het pand binnenloopt, hoe dieper je bij jezelf komt. Het is tijd om tot de kern te komen en aandacht aan jezelf te besteden.

Oikoa, waarvan de oorsprong in Finland ligt, heeft meerdere betekenissen: glad maken gladwrijven, corrigeren en stretchen. Betekenissen die passen bij de missie van Oikoa. Wij willen onze gasten laten ervaren dat een massage ondersteuning kan bieden bij fysieke klachten. Klachten die we als het ware corrigeren of glad maken. Jezelf meer tijd gunnen om te ontspannen en helemaal op te laden, dat is waar wij voor staan. Als onze gasten weer met frisse energie naar buiten lopen, zij het gevoel hebben alles weer aan te kunnen, dan is onze missie geslaagd.

Dat is Oikoa.