Over Oikoa

blank

Het ontstaan van Oikoa

 

Goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk en uit eigen ervaring weten we hoe lastig dat soms is. Een goede massage kan je zowel fysiek als mentaal een enorme boost geven. Vooral wanneer persoonlijke aandacht voorop staat, de sfeer goed is en alles tot in detail klopt.

Genieten van volledige ontspanning, terugkeren naar je eigen kern en eindigen met het gevoel dat je alles weer aan kunt. Dit gevoel gunnen wij iedereen! Vanuit deze gedachte openden wij in 2021 de deuren van de eerste luxe massageboetiek in Zwolle. De plek waar persoonlijke aandacht voorop staat. Welkom bij Oikoa!

Ons concept

 

De Finse natuur is de basis van ons interieur: een land waarin de bossen zo uitgestrekt zijn dat je erin lijkt te verdwijnen. Dat is ook exact wat er gebeurt zodra je de deur van onze boetiek opent. Laat de hectiek van de dag achter je en dompel je onder in een compleet andere wereld met ronde vormen en natuurlijke materialen. Kom volledig tot rust en hoe verder je het pand binnenloopt, hoe dieper je ook bij jezelf komt. Dat is precies wat we met deze plek willen bereiken.

De naam Oikoa, waarvan de oorsprong in Finland ligt, heeft meerdere betekenissen. Het betekent glad maken en wrijven, corrigeren en stretchen. Een vertaling die terugkomt in onze missie. Wij willen onze gasten laten ervaren dat een massage ondersteuning kan bieden bij fysieke klachten door deze als het ware te corrigeren of glad te maken.

Jezelf de tijd gunnen om volledig te ontspannen en op te laden; dat is waar wij voor staan. Het gevoel dat je na een massage weer alles aan kan, daar doen we het voor. Dan is onze missie geslaagd. Dat is Oikoa.

blank
blank

Onze oprichters

 

Oikoa is in 2021 opgericht door Annemarieke Wensink – de Jong en Lidewij van der Bij. Een gouden duo dat Oikoa in twee jaar tijd van een idee en visie heeft uitgebouwd tot de mooie succesvolle onderneming die er nu staat. Een totaalconcept waarbij de beleving voorop staat. Kwaliteit in zowel de massages als in de materialen die gebruikt worden. Alles past bij elkaar en alles klopt. Allemaal vanuit de visie van Annemarieke en Lidewij.