Zwangerschap

Wat een magisch gevoel als je zwanger bent! Zou het niet heerlijk zijn om ook weer even op je buik te liggen tijdens een zwangerschapsmassage? Bij ons kan dat met onze speciaal ontwikkelde massagebank. Ervaar ultieme ontspanning in deze bijzondere tijd!

Let op! De zwangerschapsmassage is pas mogelijk na 14 weken zwangerschap. 

Deze massage is te boeken voor:

60 minuten: €97,5

75 minuten: €117,5

Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

Door de veranderingen tijdens je zwangerschap is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met je lichaam. Onze professionele masseurs zijn ervaren en weten precies wat wel en niet mogelijk is.

Wij hebben een speciale massagebank ontwikkeld waardoor je weer even heerlijk op je buik kunt liggen. De massagebank heeft voldoende ruimte voor je zwangere buik, ongeacht het aantal weken van je zwangerschap, en biedt daarnaast voldoende ondersteuning voor je rug.

Veelvoorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn rugklachten, bekkenproblemen of het vasthouden van vocht. Met speciale technieken zorgen onze masseurs ervoor dat je klachten worden verlicht en de bloeddoorstroming wordt bevorderd.

Deze massage is gericht op ontspanning en op de verzorging van je lichaam en is geschikt vanaf de 14e week van je zwangerschap tot het einde van je zwangerschap. We adviseren om niet te veel te eten vlak voor de massage om eventuele misselijkheid te voorkomen.

Boek deze massage en kom mentaal en fysiek echt even tot rust! Wij verwelkomen je graag in onze boetiek in Zwolle.

Wat ervaar je?

Lichamelijke ontspanning 100%
Mentale ontspanning 100%
Klachtenverlichting 60%