Creditcard

GIftcard Oikoa

Massages zijn goed voor je lichaam en ook mentaal voel je je na een massage beter. Je bent meer ontspannen en de betere fysieke conditie van je lichaam geeft een goed gevoel.
Omdat we willen stimuleren dat je de tijd neemt om in jezelf te investeren én omdat we blij zijn met jou als vaste gast, bieden we je de mogelijkheid om met korting meerdere massages bij ons te boeken.

Je ontvangt een korting van 10% wanneer je een Oikoa creditcard koopt. De waarde van de creditcard mag je zelf bepalen en het aanschaffen is mogelijk vanaf €300,-. Je bepaalt zelf de frequentie van je bezoek aan Oikoa en er zit geen verloopdatum op de creditcard.

Alleen nog je massage boeken; dan zorgen wij voor de ontspanning!

Wil je een Oikoa creditcard aanschaffen? Via het formulier kun je deze bij ons aanvragen.

Hoe werkt de Oikoa creditcard
De creditcard is persoonlijk en staat op jouw naam. We bewaren de creditcard voor jou bij ons in de boetiek, zodat je er niet aan hoeft te denken om deze mee te nemen naar je afspraak. Na je massage kun je afrekenen met de creditcard zolang deze een waarde vertegenwoordigd. Na elk bezoek kunnen we aangeven welke waarde nog op de kaart staat voor een volgend bezoek.

Aanschaffen Oikoa creditcard
Via bijgaand formulier kun je je wensen doorgeven, dan nemen we contact met je op en leggen de creditcard voor je klaar in de boetiek. Betaling is mogelijk per factuur of bij je eerstvolgende bezoek aan de boetiek. Wanneer je wilt betalen per factuur ontvangen we aanvullend graag je adresgegevens.
Wil je meteen een massage boeken? Als je ons doorgeeft welke massage je wilt en voor welke dag en tijd, dan reserveren we meteen een plek voor je.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.
038-7920125
Info@oikoa.nl