Rio de Janeiro

De bindweefselmassage is een intensieve massage die zich richt op de dieper gelegen huiddelen. Door deze massage wordt de doorbloeding gestimuleerd, de huid verstevigt en worden blokkades verminderd. Door de rollende beweging die wordt toegepast op de huid kan deze massage als pijnlijk worden ervaren, maar na afloop ziet je huid er weer als nieuw uit. Het resultaat is wat telt!

Wat ervaar je

Lichamelijke ontspanning 0%
Mentale ontspanning 40%
Verlicht klachten 80%

De massage

Deze bindweefselmassage richt zich op de huid, een belangrijk onderdeel van ons lichaam.

Het bindweefsel bevindt zich direct onder de huid. Door een rollende en knedende techniek wordt dit bindweefsel gestimuleerd en houd je het gezond. Dit heeft een positief effect op haar/zijn functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid.

Deze massage heeft dus een goede werking op de conditie van de huid, maar is ook zeer effectief bij het losmaken van verklevingen en om de kans op cellulitis te verkleinen. Voor littekenbehandeling of bij genezing van wonden heeft deze massage ook een positieve uitwerking.

Onze masseurs bespreken de wensen en eventuele klachten zodat de behandeling optimaal aansluit bij jouw wensen. Na de massage kan de huid rood zijn en kun je je vermoeid voelen.

Duur en prijs

Deze massage is te boeken voor 60 minuten, 75 minuten of 90 minuten.
Prijs: € 95,- / € 115,- / € 135,-