Istanbul

Quality time voor twee! In onze prachtige salon hebben we ook de mogelijkheid om je met twee personen in een kamer te laten masseren. Jullie kunnen ervoor kiezen om allebei dezelfde massage te kiezen of elk een andere massage te nemen. Zo kun je samen genieten van de behandeling die het beste bij jou past en daarna weer ontspannen op pad!

Een weekendje weg in Zwolle, een gezellige dag samen of even een momentje voor twee. Heerlijk ontspannen en daarna weer verder op pad. Dan is een massage voor twee een goed idee!

Het meest wordt gekozen voor de heerlijke ‘Stockholm ontspanningsmassage’, maar jullie kunnen elke massage kiezen. Overleg met ons voor de mogelijkheden. Heb je specifieke lichamelijke klachten? Dan kun je dit uiteraard bespreken met de masseur zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Om deze massage te boeken kun je contact met ons opnemen via info@oikoa.nl of 038-7920125. We ontvangen graag welke twee massages jullie kiezen, de duur, jullie voorkeur voor datum en tijd en van jullie beiden je naam, adres en e-mail. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail of we nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Duur en prijs

Deze massage is te boeken voor 60 minuten, 75 minuten of 90 minuten.
Prijs: Afhankelijk van de massagekeuze