Overzicht

Oikoa biedt een gevarieerd en ruim aanbod in massages.
Laad weer helemaal op tijdens een heerlijke ontspanningsmassage, ga voor een triggerpointmassage bij specifieke klachten of geniet tijdens een eventuele zwangerschap van een massage op onze speciale massagebank. Deze bank is zo vormgegeven dat je tijdens de massage ontspannen op je buik kunt liggen. Ook de Oriëntaalse massage is niet weg te denken in ons aanbod. Deze massage is speciaal voor Oikoa ontwikkeld en gebaseerd op de authentieke Thaise massagetechnieken.

Heb je moeite met kiezen?
We adviseren je graag. Voorafgaande aan de massage spreken we jouw persoonlijke wensen en voorkeuren met je door. Zo ben je verzekerd van een massage die past bij jou.

Stockholm

Ontspanningsmassage

Neem af en toe tijd voor jezelf! Deze ontspanningsmassage is de perfecte manier om even op te laden.
meer info

Bangkok

Oosterse ontspanningsmassage

East meets West. Deze moderne ontspanningsmassage wordt gecombineerd met authentieke Oosterse massagetechnieken.
meer info

Chicago

Deep tissue massage

Ervaar je stress, heb je last van spierknopen of wil je gewoon graag stevig gemasseerd worden? Dan kan deze deep tissue massage een uitkomst bieden! Deze massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen.
meer info

Berlijn

Triggerpoint massage

Wil je van specifieke pijn af? Dan is de triggerpoint massage een goede keuze. Deze massage is een goed middel voor nek-, schouder-, hoofd- en rugpijn.
meer info

Athene

Sportmassage

Dé perfecte voorbereiding op sportwedstrijden en -evenementen is de sportmassage. Daarnaast ook erg geschikt als cooling down na een intensieve training of wedstrijd.
meer info

Reykjavik

Hot stone massage

Geniet van totale ontspanning tijdens deze hot stone massage. De massage met warme stenen zorgt voor het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Het heeft daarnaast een goede uitwerking op je bloedsomloop.
meer info

Kaapstad

Zwangerschapsmassage

Geniet van onze zwangerschapsmassage en ervaar het ontspannen gevoel van weer even op je buik kunnen liggen op de speciale massagetafel. Ook geschikt om je zwangerschapsklachten te verlichten.
meer info

Rio de Janeiro

Bindweefselmassage

Deze bindweefselmassage is hét perfecte middel voor een stralende en strakke huid.
meer info

Istanbul

Duo massage

Quality time voor twee! Maak zelf een keuze uit het aanbod massages maar ontspan met z’n tweeën.
meer info