Home*Redesign*Nedfinity

Welkom bij Oikoa

 

Ben jij toe aan ontspanning of heb je last van je lijf? Bij massageboetiek Oikoa doen wij er alles aan om jou met een prettig gevoel naar buiten te laten lopen. Maak een keuze uit ons ruime aanbod massages.

From Oikoa with love

 

De Oikoa giftcard is een perfect cadeau voor een verjaardag, jubileum of voor de feestdagen. Je geeft een unieke beleving cadeau. Laat ons weten voor welk bedrag je een giftcard wilt geven en wij maken er met onze verpakking een mooi cadeautje van!

Treatments for well being

Stockholm

Neem af en toe tijd voor jezelf! Deze ontspanningsmassage is de perfecte manier om even op te laden.
meer info

Bangkok

East meets West. Deze moderne ontspanningsmassage wordt gecombineerd met authentieke Oosterse massagetechnieken.
meer info

Chicago

Ervaar je stress, heb je last van spierknopen of wil je gewoon graag stevig gemasseerd worden? Dan kan deze deep tissue massage een uitkomst bieden! Deze massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen.
meer info

Berlijn

Wil je van specifieke pijn af? Dan is de triggerpoint massage een goede keuze. Deze massage is een goed middel voor nek-, schouder-, hoofd- en rugpijn.
meer info

Athene

Dé perfecte voorbereiding op sportwedstrijden en -evenementen is de sportmassage. Daarnaast ook erg geschikt als cooling down na een intensieve training of wedstrijd.
meer info

Reykjavik

Geniet van totale ontspanning tijdens deze hot stone massage. De massage met warme stenen zorgt voor het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Het heeft daarnaast een goede uitwerking op je bloedsomloop.
meer info

Kaapstad

Geniet van onze zwangerschapsmassage en ervaar het ontspannen gevoel van weer even op je buik kunnen liggen op de speciale massagetafel. Ook geschikt om je zwangerschapsklachten te verlichten.
meer info

Rio de Janeiro

Deze bindweefselmassage is hét perfecte middel voor een stralende en strakke huid.
meer info

Istanbul

Quality time voor twee! Maak zelf een keuze uit het aanbod massages maar ontspan met z’n tweeën.
meer info
1
Herken je het gevoel geleefd te worden? Tijd om even te ontsnappen aan de waan van de dag.
Onze gecertificeerde masseurs luisteren naar jou en je lichaam en creëren op deze manier een behandeling op maat.
2
Boost je fysieke gesteldheid en ervaar mentale rust en ontspanning
Massages zijn het perfecte middel om lichamelijke klachten te verlichten, maar bieden ook ondersteuning bij mentale klachten zoals stress, slapeloosheid en depressiviteit.
3
Loop als nieuw weer naar buiten
Geniet met een kopje thee rustig na van je massage.  De totaalbeleving helpt je even uit de waan van de dag te komen. Met deze totaalbeleving kom je weer dichtbij jezelf en stap je weer ‘als nieuw’ naar buiten.