Algemene voorwaarden

Aanmelding
Wanneer je een bezoek brengt aan Oikoa voor een massage, vragen wij je om een aantal relevante (medische) gegevens in te vullen zodat wij kunnen bepalen of we de massage kunnen uitvoeren. Bij twijfel zullen wij dit niet doen en zullen wij je adviseren om contact op te nemen met een specialist op dat gebied.

Afspraak
De massages vinden plaats volgens de gemaakte afspraak die is bevestigd per mail.

Afspraak annuleren
Een afspraak dient ruim van tevoren te worden afgezegd, minimaal 24 uur voor de feitelijk gemaakte afspraak. Dit kan telefonisch binnen onze openingstijden (088-792 0125) of via de mail (info@oikoa.nl). Tevens kun je minimaal 24 uur van tevoren een bericht achterlaten op onze website door het contactformulier in te vullen of de voicemail in te spreken. Zo kunnen wij de voor jou gereserveerde tijd nog invullen.
Wordt de afspraak niet minimaal 24 van tevoren geannuleerd of niet nagekomen, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde massage bij jou in rekening te brengen door middel van een factuur.

Calamiteiten
In geval van calamiteiten dien je de aanwijzingen van het personeel, of de hiertoe bevoegde instanties (politie, brandweer), op te volgen.

Aansprakelijkheid
Oikoa aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen in de boetiek.

Roken
Roken is in het hele gebouw niet toegestaan.

Massage door een collega
Door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat je behandeld wordt door een andere masseur dan in eerste instantie ingepland.

Bereikbaarheid
Oikoa is voor al je vragen telefonisch of per mail bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag conform onze openingstijden.

Omgang klantgegevens
Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens die wij van onze gasten bezitten. Dit gebeurt conform de AVG wetgeving.

Klachtenregeling
Als je onverhoopt klachten hebt over de masseur of over Oikoa verwijzen wij je naar onze bedrijfsleider.

Creditcard betaling
De kaarthouder wordt per direct belast voor de transactie bij Visa- & Mastercard betalingen.